Mijn opa woont al erg lang in zijn woning in Nijmegen. in verband met zijn leeftijd wilde hij graag een toilet op de douche zodat hij minder trappen hoefde te lopen. Daarom ging ik samen met mijn opa op het internet op zoek naar een Geberit up320.

Kwaliteit en voordelige prijzen

Toen we op het internet op zoek gingen naar een Geberit up320 kregen we erg veel zoekresultaten. Mijn opa wilde graag voordelig uitkomen voor zijn inbouwreservoir. Daarom besloten we ook om eerst een aantal websites te bezoeken die een Geberit up320 aanbieden zodat hij voordelig uit zou komen. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren geweest en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken kwamen we terecht op de website van Toiletmarkt. De website van Toiletmarkt is super goed want er is erg veel informatie op de website te vinden die je erg gemakkelijk kunt vinden. Nadat we de informatie hadden gelezen die op de website te vinden is besloot mijn opa om een kijkje te nemen in het assortiment. De prijs die Toiletmarkt hanteerde vond mijn opa erg voordelig in vergelijking met de andere websites. Daarom besloot hij ook om over te gaan tot een aankoop.

wc

Erg gemakkelijk te monteren

Het inbouwreservoir werd erg snel en gratis geleverd. ik kon met behulp van de montage instructies heb inbouwreservoir erg gemakkelijk plaatsen. Nu dat het toilet op de douche is geplaatst hoeft mijn opa s avonds niet meer naar beneden om naar de wc te gaan. Daarom zijn we allebei ook erg tevreden over Toiletmarkt.

Door Redactie