Mijn moeder is sinds een aantal weken verhuisd naar haar nieuwe woning die zij in Enschede had gekocht. Ze wilde de vloer van de woonkamer graag vervangen waardoor we samen op zoek gingen naar PVC vloeren Enschede om een mooie PVC vloer te vinden voor de woonkamer van haar nieuwe huis.

Terecht gekomen op de website van Tegelmaxx

Toen we samen op het internet op zoek gingen naar PVC vloeren Enschede kregen we erg veel zoekresultaten van erg veel tegel bedrijven. nadat we een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken kwamen we uiteindelijk uit op de website van Tegelmaxx. Op de website staat onder andere vermeld dat het bedrijf erg mooie vloeren aanbiedt tegen bodemprijzen. Dit sprak mijn moeder erg aan waardoor we besloten om een kijkje te nemen in het assortiment van het tegelbedrijf.

Erg veel keuze tussen verschillende vloeren

Het bedrijf biedt een erg groot assortiment aan waardoor je erg veel keuze hebt tussen veel verschillende vloeren. Nadat we samen een aantal PVC vloeren hadden bekeken kwam mijn moeder uiteindelijk tot een keuze. De vloer was werd erg snel geleverd en gelegd. Mijn moeder is ook erg tevreden over het resultaat want de woonkamer ziet er nu weer erg mooi uit.

Door Redactie