Er zijn verschillende kleuren koppelstones verkrijgbaar op de website van Steenhandel Kan. Een aantal voorbeelden hiervan zijn Nostalgic rock 29x30x6cm rood, zwart, bruin, bruin beige, zwart/paars, bont en Kanstone plus kl.wildverband zomerbont en beige bruin. Er is een ruim aanbod, waardoor u altijd een kleur en formaat vindt die bij u en uw tuin past. De verkoopprijzen van deze koppelstones staan duidelijk naast het product beschreven.

 

Wat zijn de voordelen van koppelstones

Er is erg veel mogelijk met koppelstones. De stenen hebben een authentieke uitstraling, u kunt veel verschillende figuren maken met koppelstones. U kunt bijvoorbeeld uw terras of oprit bestraten met prachtige koppelstones. Koppelstones zijn erg makkelijk en snel te leggen in uw tuin. De stenen zijn vorstbestendig, hebben een onderhoudsvriendelijk karakter en daarnaast hebben de stenen een zeer hoge kwaliteit. Voor elke tuin is een perfecte koppelstone te vinden. U kunt de showtuin van Steenhandel Kan bezoeken om de koppelstones te bekijken. De twee populairste kleuren van koppelstones zijn rood genuanceerd, dit geeft uw tuin een authentieke uitstraling. Antraciet is de andere populaire kleur voor koppelstones, dit geeft uw tuin een wat modernere uitstraling.

 

Koppelstones voor in uw tuin aan te raden of niet

Koppelstones zijn divers, voordelig en erg praktisch om bijvoorbeeld een terras mee te bestraten. Voor iedereen is een perfecte koppelstone te vinden via de website van Steenhandel Kan. Er zijn genoeg voordelen om voor koppelstones in uw tuin te kiezen.

 

Meer weten over bestrating? Kijk danĀ hier.

Door Redactie