Ik zocht een goede sportschool met goede personal trainer bij mij in de buurt. En er is onlangs een nieuwe sportschool geopend in het hartje van Eindhoven. Ik zocht een manier om aan meer informatie te komen dus ik heb de website van de fitness school bezocht smartpersonaltraining.nl/. Ik wilde namelijk in een korte periode 20 kilo afvallen. .

Kopjes op de website

Er waren een aantal kopjes op  smartpersonaltraining.nl/ te vinden waar ik meer informatie kon vinden over de sportschool en de diensten die zij aanbieden. Ook was er een kopje te vinden over de succesverhalen van voorgaande klanten die hier hebben gesport. Dit was voor mij persoonlijk erg interessant. Er was een verhaal te vinden over lucienne die voor een niertransplantatie 25 kilo af moest vallen dit is binnen een jaar gelukt met behulp van haar personal trainer. Dit stimuleerde mij extra om bij deze sportschool te starten met sporten. De sportschool biedt je ook de hulp om samen een voedingsschema op te stellen.

Groepslessen

In tegenstelling tot andere sportscholen worden de groepslessen bij Smart personal training in kleine groepen gegeven waardoor de aandacht optimaal bij de jou blijft liggen. Ik heb na mijn eerste week deelgenomen aan een groepsles waar ik erg tevreden over was. smartpersonaltraining.nl/

Door Redactie