trainingOp het moment dat je zelf de kilo’s niet meer eraf krijgt is het aan te raden om gebruik te maken van personal training. Er zijn natuurlijk ontzettend veel personal trainers wat het moeilijk maakt om een keus te maken. Een goede kennis adviseerde mij om personal training te nemen bij Physicum. Zo beschikken zij over het  volgende:

  • Goede faciliteiten
  • Nette prijzen
  • Ervaring
  • Uitgebreide dienstverlening

Bovenstaande punten zijn enorm belangrijk. Je moet er natuurlijk ook een goed gevoel bij hebben. Zo had ik een kennismakingsgesprek ingepland, wat voor beide kanten fijn is. Mijn doel was om 22 kilo af te vallen. Uiteindelijk hebben wij hier bijna vier maanden over gedaan om het te halen.

Het is precies wat ik voor ogen had!

Personal training kan je overal volgen, alleen kan ik je verzekeren dat Physicum goed communiceert, afspraken nakomt en geweldige resultaten boekt. Zo krijg je een passend voedings- en trainingsschema wat aansluit bij jouw doelen.

Mocht je opzoek zijn naar een fysiotherapeut, dan kan je ook terecht bij Physicum. Zo hebben zij een uitgebreide dienstverlening, zodat zij veel mensen kunnen helpen. Op de website vind je meer informatie. Mochten er vragen zijn dan is Physicum telefonisch en via de mail bereikbaar.

Door Redactie