Er zijn natuurlijk ontzettend veel parfum aanbieders, maar echte parfum haal je bij ParfuMaria. Zij zijn gespecialiseerd in exclusieve parfum merken. Je krijgt daar merken te zien die je hoogstwaarschijnlijk niet kent. Dat maakt jezelf uniek, aangezien je rondloopt met parfum wat niemand heeft.

Parfum is natuurlijk iets prijziger dan bij de Douglas of ICI Paris. Toch krijg je bij ParfuMaria topkwaliteit en het leuke is dat er met regelmaat inloopmiddagen zijn waar je een rondleiding krijgt en alles kan ruiken. Zo krijg je een goed beeld van hoe ParfuMaria te werk gaat, maar kan je ook gelijk zien welk parfum het beste bij je past.

1_anima_mundi

Inloopmiddagen bij ParfuMaria

De inloopmiddagen zijn fantastisch. Zij nemen echt de tijd voor je. Daar hecht ik persoonlijk veel waarde aan. Zo hebben zij bijna elke week nieuwe exclusieve merken. Zo blijft je wekelijks up to date van de huidige parfum markt. Het is daarom ook echt een aanrader om een keer langs te gaan. Maria is fantastisch en probeert een passende parfum voor jou uit te zoeken.

Als er vragen zijn kan je die stellen op de website middels de Whatsapp functie. Ze staat je graag te woord!

Door Redactie