Ik ben sinds een aantal maanden verhuisd naar mijn nieuwe woning in Huissen. Ik ging daarom toen ik hier net woonde ook direct op zoek naar een personal trainer omdat ik ook graag het fitnessen weer op wilde pakken.. Daarom ging ik toen ook op het internet op zoek naar personal trainer Huissen.

personal trainer Huissen

Hit Personal Training

Toen ik op het internet op zoek ging naar personal trainer Huissen kwam ik na en tijdje te hebben gezocht terecht op de website van Hit Personal Training. Toen ik terecht kwam op deze website kwam ik terecht op een erg goede en overzichtelijke website. op de website is ook erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt. De tarieven die ze voor de personal training hanteren zijn ook relatief laag in vergelijking met de andere website die ik had bezocht. Daarom besloot ik ook om contact met het bedrijf op te nemen voor een gesprek. Ik werd erg vriendelijk te woord gestaan en ik kon erg snel terecht voor een gesprek. We hebben een voedingsschema opgesteld zodat mijn voedingspatroon ook op een verantwoordelijke manier zou veranderen. Ik sport hier nu een aantal maanden en ik ben weer een stuk fitter geworden.

Door Redactie