Mijn vriendin is een erge kunstliefhebber en het leek mij daarom ook een erg leuk idee om samen een dagje weg te gaan en een bezoek te brengen aan een museum. Ik ging daarom ook op het internet op zoek naar Museum Gelderland om een museum in de buurt te vinden.

Zoektocht op het internet

Toen ik op het internet op zoek ging naar Museum Gelderland kreeg ik erg veel zoekresultaten van verschillende musea in Gelderland. nadat ik een aantal websites van verschillende museum had bezocht kwam ik uiteindelijk terecht op de website van Museum lalique.

Veel informatie te vinden op de website van museum Lalique

Toen ik terecht kwam op de website van museum Lalique kwam ik terecht op een erg goede en overzichtelijke website. Op de website van het museum is ook erg veel informatie te vinden over de kunstwerken die in het museum tentoon worden gesteld. Ook is er erg veel informatie te vinden over de kunstenaars die deze kunstwerken hebben gemaakt. Ik besloot om twee tickets te halen voor het museum. Mijn vriendin was erg enthousiast toen ik het haar eenmaal vertelde. We hebben samen een super leuke en leerzame dag gehad tijdens ons bezoek aan het Lalique museum.

Door Redactie

Gerelateerd bericht