Bapist HuissenBent u op zoek naar goed gereedschap voor u thuis of voor uw bedrijf? Bij Baptist Huissen vindt u zeker wat u nodig heeft! Wij hebben een ruim assortiment artikelen voor de doe-het-zelvers. Wij zijn een doe-het-zelf speciaalzaak! Elke vakman en doe-het-zelver zal zich verbazen over het ruime aanbod gereedschap, meetmateriaal, ijzerwaren, verf en meer dat wij in onze winkel hebben. Wij leveren producten van goede kwaliteit en leveren een nette service. U kunt altijd bij ons binnenlopen voor vragen en advies. Alle medewerkers zijn echte kenners en net als u liefhebbers van de producten.

Bij Baptist Huissen verkopen wij veel soorten gereedschap. Zo hebben wij handgereedschap, elektrisch gereedschap, machines en toebehoren en veiligheidsartikelen. Als u bij ons binnen loopt kunt u elke gewenst product voor de klus vinden. Wij verkopen goede merken zoals: Makita, Bahco, TengTools en Metabo. Deze merken zijn van goede kwaliteit en bekend door heel Nederland en zelfs Europa!

Kom langs bij Baptist Huissen!

Heeft u vragen over producten of wilt u advies over een situatie? Kom gerust bij ons langs! Wij zitten gevestigd aan Polseweg 1 in Huissen. Voor onze winkel zijn parkeerplekken waar u uw auto kwijt kunt. Wij hopen u te kunnen helpen bij het vinden van de juiste producten. Bent u een doe-het-zelver of vakman? Bij ons kunt u terecht voor al uw gereedschap en artikelen voor tijdens het bouwen of verbouwen. Ook kunt u ons bereiken via de mail of door te bellen! Hopelijk tot ziens bij Baptist Huissen!

Door Redactie

Gerelateerd bericht