Ben jij ook zo dol op die heerlijke koolhydraatarme wraps? Maar ben je op het moment wel bezig met een dieet? Dan is het zeker een aanrader om in de webshop te kijken van Low Carb Club. Hier hebben ze namelijk vele producten met een laag gehalte aan koolhydraten waaronder ook koolhydraatarme wraps! Lekker eten hoeft zeker geen verleden tijd te zijn en daarom is het mogelijk om koolhydraatarme wraps te bestellen op de webshop van Low Carb Club.

 

De oorspronkelijke wraps

De normale wraps komen uit Mexico en werden daar gemaakt van mais. Tegenwoordig zijn er vele verschillende soorten wraps te koop en worden ze vaak gemaakt van tarwe met heel af en toe maismeel. Ze bevatten hierdoor erg veel koolhydraten en kunnen daarom zeker niet gegeten worden bij een koolhydraatarm dieet. Neem daarom de koolhydraatarme wraps van Low Carb Club, want deze kunnen wèl!

koolhydraatarme wraps

De koolhydraatarme wraps

De koolhydraatarme wraps worden gemaakt van tarwemeel met minder koolhydraten. Er zit nog wel een klein aantal koolhydraten in de wraps, maar dit is aanzienlijk minder dan de normale wraps die je in de supermarkt kunt kopen. Zo bevatten de normale wraps uit de supermarkt 50 tot 55 gram koolhydraten per 100 gram en de koolhydraatarme wraps van Low Carb Club slechts 10 gram per 100 gram.

 

Veel mensen kiezen voor Low Carb Club en zijn zeer tevreden over de service en de producten die zij bieden. Ervaar het zelf en koop een van de producten van Low Carb Club.

Door Redactie