Myrna's bloemenBent u opzoek naar mooie bloemen voor een speciale gelegenheid? Dat bent u bij bloemen Huissen op het juiste adres. Wij verkopen namelijk de mooiste bloemen in heel Huissen en hebben ook een grote naam in de omstreken.

Wij leveren de beste kwaliteit bloemen en planten. Wij garanderen u dat al onze planten en bloemen van goede kwaliteit zijn. Onze bloemen gaan langer mee dan andere bloemen omdat wij natuurlijke producten gebruiken en er dus geen chemische stoffen in de planten komen.

Bloemen Huissen is dagelijks open en wij staan altijd voor u klaar voor al uw vragen.

Bloemen Huissen hoopt u zo goed van dienst te zijn.

Ons assortiment bestaat uit: bloemen, boeketten, planten en potten en vazen.

De interieur van onze winkel is chic. Wij hebben voor dit concept gekozen omdat onze bloemen vooral gebruikt worden voor zakelijke feestjes. Maar onze bloemen zijn ook geschikt voor andere gelegenheden, of dit vrolijk of treurig is, bloemen kunnen altijd.

Wij hebben sinds kort een bloemenabonnement, onze bloemen worden maandelijkse vers bij u thuis geleverd voor een kleine prijs zonder verzendingskosten.

Myrna’s bloemen kan een boeket naar keuze voor u creëren, u kunt dus zelf kiezen welke bloemen u wilt hebben of u kunt kiezen uit onze standaard boeketten.

Informatie

Voor meer informatie kunt u ons volgen op onze social media. Wij zijn ook dagelijks telefonisch bereikbaar om al uw vragen te beantwoorden of bestellingen. U kunt ook langskomen bij ons in de winkel.

Door Redactie

Gerelateerd bericht