Als u op zoek bent naar de beste personal trainer in Arnhem dan moet u even contact opnemen met Rowin PT. Wij beschikken over gespecialiseerde trainers die u tot een maximaal resultaat streven.

Mijn persoonlijke ervaring met Rowin PT

Ik heb een erg positieve ervaring met Rowin PT. Ik sport er 2x in de week en het helpt mij erg om mijn doel te halen. Toen ik geblesseerd raakte heb ik contact opgenomen met Rowin PT voor een personal trainer. Ik heb contact opgenomen via de website en toen ben ik uitgenodigd voor een gesprekje bij de sportschool. Daar heb ik kennis gemaakt met mijn personal trainer waarmee ik aan de gang ga. Toen heb ik een proefles gevolgd en dat beviel mij erg goed. Daarna heb ik er voor gekozen om 2x te gaan sporten per week en dat doe ik nu nog steeds. Vaak is het een zware training waarin ik 100% geef en mijn personal trainer mij 100% stimuleert. Een personal training bij Rowin PT is zeker aan te raden voor een ervaren sporter.

Interesse?

Heeft u interesse in een training bij ons? Neem dan even contact op via het contactformulier op de website of kom even langs in onze sportschool.

Door jumocpOUDB